Спортният талант на „Еврофутбол - джудистът Ивайло Иванов, донесе злато

...
Спортният талант на „Еврофутбол - джудистът Ивайло Иванов, донесе злато
Коментари Харесай

Спортният талант на "Еврофутбол" - джудистът Ивайло Иванов донесе злато на България

Спортният гений на „ Еврофутбол " - джудистът Ивайло Иванов, донесе злато на България от шампионата за Европейската отворена купа в Саарбрюкен, Германия, който се организира на 14-16.07.2017 година В неделя той съумя да завоюва оценката, откакто се изправи против представителите на Франция, Полша, Германия, Швейцария а на финала още веднъж се срещна с представител на домакините. „ Щастлив съм, че още веднъж развях българското знаме и оправдах упованията на всички! ", показа джудистът.

Калина Христова - още една от представителите на „ Спортни гении ", дружно със своята съотборничка Ивет Илиева се класираха втори в предварителната група на Европейското състезание по тенис маса, което се организира в Португалия. С това те си осигуриха присъединяване в плейофите за влизане в ТОП 16, където пък с безапелационна победа 3:0 отстраниха тима на Англия. Така отборът на България, в състав Христова и Илиева, ще взе участие сигурно в Първа лига на Европейското състезание през 2018 година Битката за място в първите 16 тима в Европа продължава и в оставащите до края на шампионата дни - до 23-и юли.

Едно от най-очакваните спортни събития в България през актуалната година - Европейското състезание по кану-каяк в Пловдив, притегли вниманието и поради присъединяване на две от звездите на родния спорт и Таланти на „ Еврофутбол ": Пламена Съйкова и Ангел Кодинов. На 15-и юли, Пламена, дружно с Олимпия Душева, приключиха 5-ти и 11-ти в крайното класиране на дисциплината двуместен каяк на 200 м. Кодинов пък стана 4-ти на полуфинала на неолимпийската дисциплинираност С1-500 м на едноместно кану, надлежно остана на 10-то място в класирането.

Медийни сътрудници по стратегия „ Спортни гении " са: уеб страниците gong.bg, viasport.bg, bgathletic.com, ngobg.info, dir.bg, blitz.bg, actualno.com и sportlive.bg, вестниците „ Еврофутбол " и „ Марица ", Агенция КРОСС, както и БНР и Дарик радио.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР