Спортният министър в оставка заяви, че е разговарял с депутата

...
Спортният министър в оставка заяви, че е разговарял с депутата
Коментари Харесай

Радостин Василев: Каквото съм казал в записа, се е случило

Спортният министър в оставка съобщи, че е разговарял с депутата на Има Такъв Народ Христинка Иванова в опит да я убеди да напусне партията. По-рано на конференция на Има Такъв Народ Тошко Йорданов пусна запис на диалог сред Василев и Иванова, на който се чува спор сред двамата.

" Говорих с нея, тя е народен представител от Плевен. Тя беше с нас и аз разговарях с нея и споделих, че би трябвало да напусне. Тя сподели, че се опасява и че не може, очевидно са я заплашвали. Аз съм приказвал с над 15 наши депутати. Христинка отхвърли и сподели, че не може. Аз ѝ споделих да си подаде молбата за овакантяване на Народното събрание, тъй като тя е поела честен ангажимент към Плевен, а не е тука, с цел да крепи други. Какъвто и запис да са пуснали, без значение е. Каквото съм споделил в записа, се е случило ", безапелационен бе Василев.

" Правя го за твое положително ", споделя Василев на колежката си, чува се на аудиозаписа.

" Аз мога да си отида и на село, никой нищо не ми е обещавал. Няма да отида на никое място ", отвръща тя, безапелационна, че остава в ПГ на Има Такъв Народ.

" Аз в Политическа партия не мога да стана в никакъв случай, човек ", му споделя още Иванова, която е депутат от изборния регион на Василев - Плевен.

" Слушай, няма да ги поддържаме ", разяснява той по адрес на Политическа партия. " Пътувам към тебе ", уговаря я Радостин Василев.

" Не желая, трансформирах си решението ", непреклонна е националната представителка.

Василев я пита: " Уплашиха ли те? " Депутатката от Има Такъв Народ отхвърля.

Тогава Василев пристъпва към заканите.

" Тогава ще дойдат хора при теб да си подадеш молбата за овакантяване на Народно събрание. И ще видиш, че ще го направиш ", заканва се някогашният състезателен министър.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР