Спортният министър Радостин Василев дойде в НС на приятелски разговор

...
Спортният министър Радостин Василев дойде в НС на приятелски разговор
Коментари Харесай

Радостин Василев усеща дългата ръка на ДПС

Спортният министър Радостин Василев пристигна в Народно събрание на другарски диалог с напусналите Има Такъв Народ. Усещам дългата ръка на Движение за права и свободи. Това съобщи Радостин Василев след среща с напусналите ПГ на Има Такъв Народ. Той прикани сътрудниците му да не бъдат наричани отделили се.

Той разговарял и с други от Има Такъв Народ. Това са ми сътрудници, акцентира той. Депутатите не е виждал от дни,.

За вота на съмнение уточни, че не може да гадае изхода. Има огромна възможност и да успее и също толкоз огромна възможност да не успее, уточни Василев. Попитан има ли чувство, че вотът ще успее, Радостин Василев отговори: " Имам чувството за дългата ръка на Движение за права и свободи. "
 Движение за права и свободи поддържа избор на съмнение, Възраждане уволнява Петков, Има Такъв Народ гласоподават поотделно
Движение за права и свободи поддържа избор на съмнение, Възраждане уволнява Петков, Има Такъв Народ гласоподават поотделно

Политическа партия сигурни, че вотът няма да мине

Не зная дали Политическа партия търси седем души, сподели още Василев, като изясни, че напусналите били недоволни от партията си . Това, което се случи, е неодобрение с политиката на нашата лична партия, посочи министърът.

Напусналите Има Такъв Народ щели да гласоподават по съвест, стана ясно от думите му. Най-накрая ще могат да гласоподават по лична съвест, регистрира спортният министър. Дошъл да си види сътрудниците, откакто към този момент имали стая на самостоятелни депутати. Попитан дали е другар с Тошко Йорданов, Василев отговори: " Тошко е голям пич, който се разхожда из Народното събрание за последно ".

Независимият народен представител от Николай Радулов беше сбит - съмнява се вотът на съмнение да мине. Напусналите Има Такъв Народ се съмняват дали е импортиран избор на съмнение или избор на съмнение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР