Спортният министър, освен че нищо не работи, е започнал и

...
Спортният министър, освен че нищо не работи, е започнал и
Коментари Харесай

Кралев показа видео: Спортният министър, освен че нищо не работи, е започнал и да лъже!

Спортният министър, като се изключи че нищо не работи, е почнал и да лъже! Това написа във фейсбук някогашният състезателен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ-СДС Красен Кралев. 

В рамките на съвещанието на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта засегнах тематиката с “Арена Бургас ”, на което присъстваше и министърът на младежта и спорта, като заявих:

Разполагам с писмо от изпълнителния шеф на “Арена Бургас ” Петър Петров, пратено до Община Бургас. В това писмо има съществени и притеснителни разминавания с изказванията на спортния министър на “Промяната ”, които са целеустремено и съзнателно популяризирани от “Да, България ”.

В писмото се споделя:

“Ситуацията, която заварих от управлението, назначено от някогашния министър на младежта и спорта Радостин Василев беше следната: не беше довършена залата в Бургас, нямаше строително-монтажни работи, нищо не се случваше там! Възобновихме връзка със строителя и възстановихме прекъснатата строително-монтажната активност по залата, който продължи от края на 2022 година до откриването на залата на 18 май 2023. ”

Залата в Бургас има налично съоръжение за осъществяване на разнообразни надпревари, всяко едно нещо е със документ от фирмата-производител.

 

Това писмо дава доста отговори, само че моят въпрос е: Защо, господин министър, има такова разминаване сред отговора, пратен от Вас до Антоанета Цонева и мнението на изпълнителния шеф на “Арена Бургас ”.

На идващото съвещание на отрасловата парламентарна комисия ще поканим на чуване изпълнителния шеф на залата в Бургас, с цел да разберем истината. Но мен извънредно доста ме смущава разминаването във версиите на ММС и на управлението на “Арена Бургас ”.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР