Спортният министър на Италия Винченцо Спадафора разкри, че има изключителен

...
Спортният министър на Италия Винченцо Спадафора разкри, че има изключителен
Коментари Харесай

Има изключителен план за подновяването калчото през май

Спортният министър на Италия Винченцо Спадафора разкри, че има " извънреден проект " за възобновяването на всички спортни мероприятия в страната през май. Той предизвести, че идващите към 10 дни ще са от голямо значение, с цел да може локалното футболно състезание вероятно да бъде възобновено през май, каквото предпочитание има. Той анонсира също по този начин, че държавното управление работи върху проект за подкрепяне на тези хора в и около спорта, които са най-уязвими от финансовата рецесия вследствие на ковид.

„ Задават се 10 доста тежки и значими дни, които могат да трансформират развоя на нещата. Евентуални след тях може да стартираме да виждаме изхода от рецесията. Надяваме се след Великден (б.ред. - в Италия той е на 12 април) да усетим признаци на смяна. Ето за какво за интервала до 13 април забранихме всички типове тренировки “, изясни Спадафора.

 Серия " А " сигурно ще има първенец

Планът на държавното управление планува основаване на фонд от към 50 млн. евро. Тези пари ще бъдат раздадени на спортисти, притежатели на спортни зали или техни чиновници, чийто годишни приходи са по-малки от 10 000 евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР