Спортният министър Красен Кралев призова за малко повече търпение относно

...
Спортният министър Красен Кралев призова за малко повече търпение относно
Коментари Харесай

Кралев призова за търпение относно връщането на публиката на стадионите

Спортният министър Красен Кралев прикани за малко повече самообладание по отношение на връщането на публиката на противоречивите надпревари. Той е безапелационен, че се поставят всички старания за решаването на този проблем и при опция почитателите ще могат още веднъж да гледат спорт онлайн.

" Винаги съм бил най-големият лобист за спорта. Все отново би трябвало да сме рационални и здравето на хората ни е приоритет. Да ви кажа, че на следващия ден ще отворим стадионите - не е съществено. Полагаме старания, изчакваме здравните управляващи да проучват деликатно обстановката и в случай че има опция, ще бъде позволен този проблем ", сподели Кралев.

" То не е единствено за футбола. Илиана Раева ми звъни и желае за Световната купа по художествена гимнастика аудитория. Ще бъдем домакини на олимпийската подготовка по битка - и там ще ни би трябвало аудитория. Водим договаряния с Международния олимпийски комитет да поемем семейството на олимпийската подготовка по бокс. Ако Лондон откаже, евентуално ще ни я дадат на нас. И там ще ни би трябвало аудитория. ", добави министърът.

" Трябва да се съобразим с мнението на лекарите, тъй като на следващия ден те са на първа линия, те отнасят най-голямата тежест в битката с ковид ", безапелационен е Кралев.

Преди няколко седмици футболни ентусиасти приканиха да бъдат пуснати на мачовете. Те бяха недоволни, защото още веднъж заработиха моловете, а стадионите, които са навън, не. Преди два дни последователи на " Левски " разпространиха декларация с искане за допускане на аудитория на футболните срещи, откакто към този момент са отворени и заведенията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР