Спортният канал ще излъчва ексклузивно на живо боксовата гала вечер

...
Спортният канал ще излъчва ексклузивно на живо боксовата гала вечер
Коментари Харесай

Двубоят Антъни Джошуа – Карлос Такам на живо по DIEMA EXTRA

Спортният канал ще излъчва извънредно онлайн боксовата церемония вечер и зрелищния дуел в тежка категория сред Антъни Джошуа и Карлос Такам идната събота, 28 октомври, в Кардиф. Сблъсъкът в тежка категория сред първенеца Антъни Джошуа и третия в ранглистата на IBF Карлос Такам ще е предшестван от други две борби при свръхтежките – за сребърната купа на WBC сред Дилиън Уайт и Роберт Хелениус и за купата на Британската общественост сред Линрой Томас и Дейвид Алън. Предстоящата боксова церемония вечер е измежду най-дългоочакваните събития на професионалния кръг, като на стадион " Принсипалити " в столицата на Уелс се чака да участват над 70 000 фенове.

На 28 октомври двамата боксьори Джошуа и Такам се изправят един против различен в борба за международните трофеи на Mеждунарoдната боксова федерация (IBF), Международната боксова организация (IBO) и Световната боксова асоциация (WBA). Новият съперник на Джошуа бе разгласен след отлагането на мача с Кубрат Пулев поради травмата на българския първенец.

Срещата е късмет за 20-а победа за англичанина Джошуа, който е непобеден досега. Това е първи дуел за него след 29 април, когато нокаутира Владимир Кличко в 11-ия рунд на зрелищната им борба пред 90 000 фенове на стадион " Уембли ". Мачът е 40-и в кариерата на Такам, който до момента има 35 победи, 27 от които с нокаут, три загуби и едно тъждество.

Професионалният бокс и съботните галавечери от Световните Боксови Суперсерии са неоспорим акцент в богатото спортно наличие в ефира на DIEMA EXTRA, част от Нова Броудкастинг Груп. На 28 октомври феновете на бокса имат опция да проследят всички срещи на стадион " Принсипалити ", както и дуела сред Антъни Джошуа и Карлос Такам. Богатата студийна стратегия ще предложи забавни посетители, полемики, репортажи и вести в ефира на, боксовата церемония към този момент ще се излъчва и в онлайн платформата.
 Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР