Спортният журналист и политически анализатор Георги Атанасов говори за ситуацията

...
Спортният журналист и политически анализатор Георги Атанасов говори за ситуацията
Коментари Харесай

Атанасов: Критичните фенове да заведат дело срещу отговорниците за фалита на ЦСКА

Спортният публицист и политически анализатор Георги Атанасов приказва за обстановката в ЦСКА.

" Феновете са в цялостното си право да показват неодобрение от ужасяващата продукция на 31-кратните първенци във финалния мач за второто по значителност отличие у нас. Всеки може да загуби, няма ужасно да отстъпиш на безконечния противник, който е пределно стимулиран след 13 години суша. Но такава " игра ", каквато алените футболисти показаха на 15 май, няма по какъв начин да бъде възприета от естествения разсъдък. Нито концепция, нито осъществяване, нито упоритост и най-ужасното - безусловно равнодушие към полезностите, традициите и родовата памет на армейския клуб. Колкото и огромни да бяха спортно-техническите проблеми на армейците през целия пролетен дял, то даже един междинен професионален тим би намерил втори дух в себе си и специфична мотивация за финала. Но не би.

Освен тези субективни психически нюанси явно е, че двете последни подготовки на ЦСКА бяха изцяло провалени. Трудно ми е да си обясня по какъв начин потвърдено опитни експерти като Любослав Пенев и Стойчо Младенов са могли да позволен сходен срив. Неслучайно Гриша Ганчев, който е видял всичко във футбола и спорта, искрено съобщи, че ЦСКА бе най-слабият отбор у нас през пролетния полусезон.

Съгласен съм, че не е достижение, че Кайседо, Юга и Мазику си получават месечните хонорари в точния момент, само че дано тези почитатели си дадат сметка къде беше клубът преди шест-седем години. Нека тези сериозни почитатели първо заведат дело за пропуснати изгода против отговорниците за банкрута на остарялото сдружение и по-късно да упрекват Гриша Ганчев, че не хвърля още пари за нова и нова селекция. Везните постоянно имат две страни, а умният човек подлага на критика, само че не унищожава мостовете, по които върви ", сподели Атанасов пред " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР