Спортният-директор на ЦСКА-София - Пламен Марков, разкри подробности около подготовката

...
Спортният-директор на ЦСКА-София - Пламен Марков, разкри подробности около подготовката
Коментари Харесай

Шеф в ЦСКА-София разкри как клубът ще отбележи 70-годишнината на ЦСКА

Спортният-директор на ЦСКА-София - Пламен Марков, разкри детайлности към подготовката на отбора по отношение на юбилея на ЦСКА. Както е известно, ЦСКА-София има желание да означи 70-годишата на ЦСКА.

Г-н Марков, за какво трябваше срещата на 5 май сред ЦСКА и Лудогорец да бъде местена на стадион " Васил Левски "?

- Това ще е апотеозът на целодневния празник, който считаме да организираме по случай 70-годишнината на ЦСКА. Сигурен съм, че на тази дата можеше да напълним " Васил Левски " и при остарелия му потенциал от 70 хиляди. Щеше да е чудесна символика за празника ни. Смятаме, че оптимално доста последователи на ЦСКА би трябвало да станат съпричастни на този празник, по тази причина взехме решение да изместим мача на " Васил Левски ".

Какво да чакат последователите на ЦСКА на 5-и май?

- Ще го обявим напълно скоро на конференция. Тази седмица имаме среща и с госпожа Фандъкова, с цел да доуточним някои детайлности. Трябва ни едно " Да " от общината, с цел да създадем нещо в Борисовата градина, което не е било по силите на различен клуб в България. Ще е празник, който ЦСКА заслужава.

От понеделник започва продажбата на билети за мача...

- Като виждам какъв е интереса, мисля, че още до 20-25 април всичко ще бъде разпродадено. Само футболистите и треньорите желаят да си купят над 500 спомагателни билета за срещата. Ще има и специфичен подарък за всеки един фен, че да може постоянно да си спомня тази 70-годишнина. Но да не разгадавам повече неща, ще ги обявим на конференцията. Само ще кажа, че всеки, който носи ЦСКА в сърцето си, би трябвало поддържа тима в задаващите се два месеца на истината!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР