Спортният директор на ЦСКА-София - Кристиано Джарета обяви пред медиите

...
Спортният директор на ЦСКА-София - Кристиано Джарета обяви пред медиите
Коментари Харесай

Джарета: Скъсяваме разликата с Лудогорец до минимум

Спортният шеф на ЦСКА-София - Кристиано Джарета разгласи пред медиите в Италия, че напълно скоро " алените " ще сведат до най-малко разликата си с доминанта в Първа лига - Лудогорец. Шефът е на мнение, че естественият подготвителен развой у нас ще бъде обновен при започване на май.

" Имаме непрекъснат надзор над футболистите, които организират и онлайн тренировки, както всички останали клубове. Очакваме федерацията да вземе решение и да позволи да обновим подготвителния развой при започване на май ".

" Тук федерацията изследва няколко вероятни разновидността за края на сезона. Остават още два кръга до края на постоянния сезон и по-късно 10 кръга от плейофите. Едната опция е да се изиграят единствено двата мача без да се проведат тези от плейофите и по този начин ще се реши кой ще отиде в Европа. Разбира се, има опция да се изиграят мачовете за Купата на България. Ние сме полуфиналите за купата и евентуално тези мачове ще се изиграят. Федерацията не желае да играе мачове през август. Трябва да приключим по-рано, с цел да може идващият сезон да стартира по-рано ", добави той.

" Неминуемо ще има смяна на трансферния пазар. Очаквам стойностите на играчите да намалеят от 20 до 30%. Клубовете, които няма да имат потребност да печелят, няма да са склонни да продават най-хубавите си играчи, а тези, които имат финансови благоприятни условия, ще се опитат да се възползват от това ".

" В България има положително равнище, що се отнася до топ тимовете. Ние, Левски и Лудогорец направихме мощни тимове през последните години. Лудогорец е Ювентус на България сега. Те най-вероятно тази година ще завоюват купата за девети следващ път. Ние имаме упоритостта да съкратим дистанцията от Лудогорец. Стремим се да се развиваме. Имаме хубав състезателен център с четири тревни терена и цялата нужна екипировка. Имаме план и за нашия стадион. Скоро ЦСКА ще сведе до най-малко разликата с Лудогорец ", сподели спортният шеф на " алените ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР