Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета говори за оставащите до

...
Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета говори за оставащите до
Коментари Харесай

Джарета: За Гриша Ганчев беше тежко покрай коронавируса

Спортният шеф на ЦСКА-София Кристиано Джарета приказва за оставащите до края на сезона мачове от efbet Лига и Купата на България. Ето какво сподели той в ефира на Българска национална телевизия:
 Царско село - ЦСКА-София @@@
" В дуелите за Купата би трябвало да сме под цялостна пара. Определено би трябвало да насочим напъните си към продобиване на трофея. Не съм видял тимове, които да ни превъзхождат. Но в турнирните борби е нужно да си съсредоточен 180 минути. И двете срещи са основни.

По отношение на селекцията има няколко стъпки. Първо би трябвало да се направи разбор на трансферния пазар, да се набележи базова група от играчи, да се сложи оценка на дадените футболисти и да се реши дали ще свършат работа на треньора.

За мен не е мъчно да работя в ЦСКА, само че е задължаващо, тъй като е огромен клуб. За Гриша Ганчев беше тежко около ковид, най-много за бизнеса му. Но той е мощен темперамент и има здрава опора, в лицето на своето семейство.
 Джарета не е обезпокоен за бъдещето си на " Армията " Чувствам се прелестно в ЦСКА и желая да си довърша работата. До идващия сезон има време ", сподели спортният шеф на " алените ", чийто контракт изтича в края на акцията.

efbet Лига 25 кръг, събота 6 юни  Витоша (Бистрица) 0:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР