Спортният директор на ЦСКА - Кристиано Джарета, говори пред колегите

...
Спортният директор на ЦСКА - Кристиано Джарета, говори пред колегите
Коментари Харесай

Джарета: Вярвам в отбора, не бих заменил играчите на ЦСКА за други

Спортният шеф на ЦСКА - Кристиано Джарета, приказва пред сътрудниците от " Тема Спорт " преди тежкото посещение на неговия отбор на Черно море. Италианецът за следващ път засвидетелства поддръжка към актуалните футболисти на " алените ".

Ето какво сподели още той:

" Помним добре какво се случи против Черно море на " Армията ". Тогава играхме неприятно и в този момент е време за реакция. Имаме сметки за почистване с този тим и би трябвало да отговорим на онази загуба. Пределно наясно сме, че Черно море е доста твърд състав, който се бори за всеки сантиметър на терена. Но без значение от съперника ние би трябвало да покажем цялостния си капацитет. Необходимо е да се хвърлим крепко в мача през цялото време. Това ще е основно за триумфа. Не бива да влизаме отпуснато в срещата.

Имахме компликации през сезона, само че имам вяра в тима и в този миг не бих заменил играчите ни за други. Поехме глътка въздух с успеха над Етър. Беше значимо да победим, откакто преди този момент бяхме изгубили две следващи гостувания. Доволен съм от метода, по който подходихме към дуела, футболистите бяха съсредоточени през цялата среща. Видях огън в очите им и се надявам да видя същото и против Черно море.

Като изключим триумфа, другото, което най-вече ме радва, е, че не допуснахме гол против Етър. Беше доста значимо да действаме устойчиво в отбрана и да се нареждаме вярно. По метода, по който тренирахме преди оня дуел, видях, че футболистите са подготвени да реагират на загубите. Сега още веднъж виждам добра работа в заниманията и чакам положително показване във Варна ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР