Спортният директор на Локомотив (Пловдив) - Илко Пиргов, говори на

...
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) - Илко Пиргов, говори на
Коментари Харесай

Илко Пиргов: И ние искахме в Турция...

Спортният шеф на Локомотив (Пловдив) - Илко Пиргов, приказва на формалната конференция на отбора преди старта на зимната подготовка.

Той разкри за обстановка с Евандро, за който се заприказва, че има интерес към него страна на китайски отбор. Бившият вратар също по този начин разяснява и до каква степен е строителството въз основата на ДЮШ на клуба.

" Евандро се прибира в България във вторник, вероятно ще бъде на подготовка в сряда ", стартира Пиргов.

" Работи се по базата на ДЮШ. Последно това, с което съм осведомен, се монтираше дренажната система и се чака да се постъпи към последната фаза на засяване. Но до септември - октомври няма да можем да влезем въз основата просто тъй като това е софтуерното време за работа ", сподели още той.

" Всички искахме да отидем в Турция, само че практиката демонстрира, че и Черно море не упражняваха последните години там, ФК ЦСКА 1948 тази година остават тук. Няма да са съвършени изискванията, само че ще се опитаме по най-хубавия метод да се подготвим за новия полусезон. Всички мачове са с точни дати, само че с мястото на осъществяване и часа ще се съобразим с времето ", съобщи спортният шеф на Локомотив Пловдив.

" С Етър може би ще играем в Стара Загора. Със сигурност няма да пътуваме до Търново ", съобщи Пиргов.
 Пирин стартира, Иво Тренчев приказва за Асен Дончев
Пирин стартира, Иво Тренчев приказва за Асен Дончев

Подготовката ще премине в Благоевград
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР