Спортният директор на Лион Жуниньо говори за предстоящия разговор с

...
Спортният директор на Лион Жуниньо говори за предстоящия разговор с
Коментари Харесай

В Лион настъпи времето за трудните решения

Спортният шеф на Лион Жуниньо приказва за идния диалог с президента на клуба Жан-Мишел Олас. Той означи, че не изключва уволняване на старши треньора Силвиньо.
[#OLFCN] Juninho « C'est très pauvre avec le ballon. J'ai l'impression que n'importe quelle équipe, de n'importe quel niveau, va réussir à jouer contre nous. »
Quand la vérité fait mal... #TeamOLpic.twitter.com/QybXxkFi0N
— Social Gones (@SocialGones) September 28, 2019
" Треньорът е първият, който е застрашен от уволняване - това е законът за футбола. Той постоянно има последната дума и те постоянно го питат първо. Когато даден тим не печели, на мястото на президента бихте създали същото, нали? Ето по какъв начин работи футболът. Аз избрах Силвиньо и давам отговор за него. Не споделям, че има потребност от радикални промени, не знам. Не одобрявам отношението на играчите и нямаме доста време да го изправим. Лесно е да се наложи виновността върху треньора, само че играчите би трябвало да реагират на обстановката.
Вече три пъти съм приказвал с водачите на тима. Срещнахме се още веднъж в петък преди подготовка и мислех, че против Нант ще забележим различен Лион. Всички сме опустошени. Играем извънредно, не е прелестно да гледаме какво вършим с топката. Играчите не виждат никакви решения, не виждаме съотборниците си, които са ситуирани на няколко метра. Президентът ще би трябвало да вземе значими и сложни решения. Нека забележим какви ще бъдат резултатите ", съобщи Жуниньо. Лига 1 8 кръг, събота 28 септември  Лион 0:1краен резулат  Нант
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР