Спортният директор на червените Пламен Марков се подигра брутално с

...
Спортният директор на червените Пламен Марков се подигра брутално с
Коментари Харесай

Шеф на ЦСКА-София се подигра брутално с Лудогорец

Спортният шеф на алените Пламен Марков се подигра брутално с почитателите на Лудогорец. Той направи това по време на днешната си конференция, на която удостовери, че ЦСКА-София ще чества 70-годишния празник на ЦСКА и изнесе детайлности за събитието на стадион “Васил Левски”.

Както е известно, събитието е планувано за 5 май, когато алените одобряват Лудогорец.

В тази връзка публицист зададе следния въпрос на Марков: “Знаем, че по устав би трябвало да предоставите 10 % от потенциала на стадиона за гостуващи почитатели, което е към 4000. Как ще процедирате?”

Отговорът на спортния шеф бе: “Аз мисля, че 4000 към момента не е имало на домашен мач на Лудогорец, само че по никакъв метод не подценяваме въпроса. Заявените от тях билети ще бъдат обезпечени. Знаете, че се основават буферни зони, които са по условие на органите на реда. Всичкото това нещо го имаме поради и ще бъде обезпечено, както правилникът го изисква.

Относно празненството Марков съобщи, че ще бъдат наградени към 400 състезатели от разнообразни типове спорт. Също по този начин той предизвести почитателите, че вратите на стадион “Васил Левски ще бъдат затворени в 19.15 часа.

“На 5 май, както знаете, се навършват 70 години от основаването на нашия клуб. Стартът на тържеството ще стартира в 10.00 часа на стадион “Българска армия”. ще има разнородни занимания. Някои от клубовете ще създадат демонстрация”, изясни Марков, след което добави:

“Победа над Лудогорец ще бъде извънредно скъп подарък. Но нашата цел е шампионската купа. Ще я следваме до последния мач. Шампионската купа ще е най-големият подарък за 70-годишнината. Концертът ще бъде на стадион “Васил Левски”. Тук е един от артистите (б.а. обръща се към Кирил Десподов). Пожелавам му на 5 май да направи един от най-хубавите мачове. Защо не да вкара решителен гол и с него да победим”, сподели шефът на ЦСКА-София, който изясни за какво алените не са поканили за юбилея на ЦСКА някой европейски гранд.

“Грандовете играят заключителни мачове в техните шампионати и няма по какъв начин да се реализира сходен мач. Ако станем първенци, ще създадем сходен метод към сходен мач”, добави Марков. Снимки: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР