Спортният директор на Борусия (Дортмунд) Себастиан Кел все още се

...
Спортният директор на Борусия (Дортмунд) Себастиан Кел все още се
Коментари Харесай

Шеф на Дортмунд: Не сме се отказали от Белингам

Спортният шеф на Борусия (Дортмунд) Себастиан Кел към момента се надява, че Джуд Белингам може да остане в клуба и след лятото. Към британския халф има голям интерес и съгласно мнозина той ще напусне след края на сезона.

" Ще създадем всичко допустимо, с цел да задържим Джуд, тъй като сме амбициозни и желаеме да задържаме най-хубавите си играчи. Все още няма какво да решаваме, тъй като няма нищо на масата. Няма предложения ", съобщи Кел.

" Спокойно се отнасяме към тази тематика. Аз би трябвало да се приготвя за разнообразни сюжети. Не сме поставяли краен период. В контакт съм с родителите му. Вярвам, че борбата за него ще набере скорост в края на сезона, само че не мисля, че ние нямаме късмет да го задържим. Всичко ще зависи от играча и неговите представители ", добави той.

Кел разкри, че клубът договаря с Матс Хумелс за удължение на контракта му. 34-годишният централен бранител има договор до края на сезона.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР