Спортният директор на Берое Валентин Грудев коментира очакванията си за

...
Спортният директор на Берое Валентин Грудев коментира очакванията си за
Коментари Харесай

Шеф в Берое: Мачът с Левски идва тъкмо навреме

Спортният шеф на Берое Валентин Грудев разяснява упованията си за утрешния конфликт с Левски в Първа лига. Босът на заралии е уверен, че момчетата в редиците на Александър Томаш могат да се оправят със " сините " на следващия ден. Сблъсъкът под Аязмото стартира в 17:30 часа.

" Излизаме само с мисълта за победа. Подхождаме към противника с нужното почитание. Ние сме Берое, клуб с обичаи, и считам, че ще защитим реномето си на одобрен фактор в шампионата в последните години. Трябва да приключим 2018 година с три точки. Те ще бъдат доста значими за момчетата, с цел да се върнат при започване на януари заредени с нови сили и религия ", сподели Грудев пред " Тема Спорт ".

" Не считам, че Левски е в рецесия, в противен случай. Той си остава един от грандовете у нас. За нас конфликтът идва тъкмо в точния момент. Победата над Ботев (Враца) ни оказа помощ да излезем от миникризата, в която бяхме изпаднали след загубите от Ботев Пловдив (1:4) и Черно море (0:1). Успехът ни дава убеденост, че можем да се противопоставим на Левски. Призовавам публиката да изпълни стадиона и да ни поддържа. Вярвам, че момчетата ще могат да я зарадват. Голям минус за нас с изключение на многото травми е и глупавият червен картон, който си изкара Мешка. Но ще би трябвало да се оправим някак си ", добави спортният шеф на старозагорци.
Първа лига 20 кръг, събота 15 декември  Берое 17:30  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР