Спортният директор на Берое Валентин Грудев изрази задоволството от играта

...
Спортният директор на Берое Валентин Грудев изрази задоволството от играта
Коментари Харесай

Грудев: Върнахме надеждата във феновете на Берое

Спортният шеф на Берое Валентин Грудев изрази задоволството от играта на отбора му при равенството против Лудогорец (1:1), само че удостовери, че старозагорци би трябвало да съжаляват за изпуснатия късмет за победа.

Успех щеше да прати Берое на шест точки зад третия Левски четири кръга преди края, само че вместо това заралии останаха на осем пункта зад „ сините” от София.

„ Смятам, че загубихме две точки и заслужавахме повече успеха, само че най-много желая да поздравя и двата тима. Имаше обстановки, положения и такива мачове демонстрират, че тимовете имат бъдеще. Според мен надиграхме Лудогорец и създадохме повече положения. След разделянето на двете елементи играем по-добре. Диктуваме темпото, обстановките и имаме доста обстановки. Чух коментара на Стойчо Стоев и той счита, че ние сме освободени, само че не е по този начин. Ако бяхме победили, щяхме да се върне в играта за третото място. Ако бяхме спечелили тук, имахме действителен късмет. По-важното е, че върнахме вярата на хората по трибуните и това бе добър мач за Берое ", разяснява Грудев.

Лудогорец се избави от загуба против Берое, само че даде вяра на ЦСКА

„ Повтарям се доста пъти. Съжаляваме, че загубихме точки преди края на постоянния сезон, защото в този момент щяхме да приказваме други неща. Поздравявам тима за експанзията, себераздаването. Тук са хубавите мачове, идва аудитория и останалите срещи ще създадем по този начин, че хората да идват и да гледат положителни мачове против ЦСКА и Левски ", продължи той.

„ Берое, когато беше напрегнат си взе мача с Ботев Враца. После отново бяхме и си взехме мачовете с Дунав Русе и Етър. Загубихме против Витоша вкъщи, само че няма какво да разясняваме. Сега отборът играе добре през всички мачове в плейофите ", подчертава шефът в Берое.

„ Водя договаряния с съвсем всички футболисти, които желаеме да останат тук. На 90% сме се разбрали и в най-скоро време ще обявим публично посредством уеб страницата новините. Момчетата демонстрират, че желаят да играят в Берое и може да получат контракти ", показа той.

„ Мартин Камбуров е фундаментален футболист за всеки един клуб. Той има задоволително разсъдък, че да може да влиза във всевъзможни функции. Сега, както е обстановката, изкара неприятна болест и не се е възстановил, само че когато влезе промени хода на мача. Няма какво да го разясняваме, задоволително потвърден футболист е и нямаме проблеми с тази ситуация”, приключи Валентин Грудев.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР