Спортният директор на Байерн (Мюнхен) Хасан Салихамиджич последва един от

...
Спортният директор на Байерн (Мюнхен) Хасан Салихамиджич последва един от
Коментари Харесай

Салихамиджич скочи на Нойер

Спортният шеф на Байерн (Мюнхен) Хасан Салихамиджич последва един от шефовете на отбора Оливер Кан и подлага на критика вратаря Мануел Нойер за забележки по адрес на клуба в изявление през уикенда.

Според Салихамиджич, Нойер слага персоналните си ползи преди всичко.

Спортният шеф на " баварците " сподели пред вестник " Билд ам Зонтаг ", че не е очаквал такава рецензия от Нойер в ролята му на капитан на тима и сходно на Кан разгласи, че ще разговавя с 36-годишния състезател, който е отвън състава до края за сезона поради фрактура на крайници.

Нойер атакува клуба в изявленията за немския вестник " Зюдойче Цайтунг " и за уеб страницата " The Athletic " поради скорошното изненадващо уволняване на Тони Тапалович, който беше негов треньор в Байерн от идването му през 2011 година, а също така е негов непосредствен другар и кум.

" За мен това беше удар, откакто към този момент лежах на земята. Имах възприятието, че сърцето ми е изтръгнато. Това беше най-екстремното нещо, което съм преживявал в кариерата си ", сподели Нойер, наричайки решението на клуба " тайнственост ".

Кан дефинира забележките на Нойер като неуместни и в несъответствуващ миг във значима част от сезона, а Салихамиджич също беше сериозен към стража.

" Първо ще приказваме със самия Мануел за това. Разочарованието, което той разказва поради освобождението на Тапа, се отнася и за нас, само че Мануел слага персоналните си ползи над ползите на клуба. Ние ще обсъдим това по рационален метод с него ", сподели Салихамиджич.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР