Спортният директор Михаел Цорк продължи договора си с Борусия (Дортмунд)

...
Спортният директор Михаел Цорк продължи договора си с Борусия (Дортмунд)
Коментари Харесай

Борусия преподписа с емблематична фигура

Спортният шеф Михаел Цорк продължи контракта си с Борусия (Дортмунд) за още един сезон - до 2022 година, оповестиха от управлението на немския футболен вицешампион. 57-годишният Цорк, който игра за Борусия от 1978 година и държи клубния връх от 557 мача във всички шампионати, завоюва като футболист две трофеи в Бундеслигата и Шампионската лига през 1997 година. От 1998-а той е състезателен шеф и има още две трофеи и две купи на Германия.

" Преди няколко седмици насочих персонална молба до Михаел Цорк да остане при нас за още една спомагателна година. Ние в Борусия сме щастливи и признателни, че той се е съобразил с настояването ", съобщи изпълнителният шеф на клуба Ханс-Йоахим Ватцке.

And class off it pic.twitter.com/F90ENuFgeE
— Borussia Dortmund (@BlackYellow) June 24, 2020
" Михаел е подготвен да продължи да следи спортните въпроси във време, което е предизвикателство за всички нас и през което е мъчно да планираме и мъчно да предвиждаме развиването. Тази последователност ще ни донесе положително ", добави Ватцке.

" Безспорно е, че по време на рецесията поради пандемията ще остана до клуба си и ще дам своя принос, до момента в който се стремим да сложим Борусия на допустимо най-хубавата основа ", разяснява Цорк.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР