Спортните таланти на Еврофутбол“ в плуването Василики Кадоглу и Георги

...
Спортните таланти на Еврофутбол“ в плуването Василики Кадоглу и Георги
Коментари Харесай

Таланти на `Еврофутбол` триумфираха в плувния маратон Галата - Варна

Спортните гении на „ Еврофутбол “ в плуването Василики Кадоглу и Георги Цурев победиха в 79-о издание на плувния маратон „ Галата – Варна “.
 Талантите на Еврофутбол Василики Кадоглу и Георги Цурев победиха в Бяла
В извънредно оспорвана битка първи на буна №2 при мъжете финишира 17-годишният Цурев, който преодоля 4-те километра за 49.59 мин. Втори при мъжете е Радостин Кръстев с 50.03 мин., трети е Никола Саватинов с 50.04 мин.

Съотборничката на Георги от варненския клуб „ Астери “ – Василики Кадоглу, отвя конкуренцията при дамите и приключи с 56.05 мин. Втора е Габриела Георгиева с 1:03.41 ч., трета е Ивет Шумкова с 1:05.48 ч.

Така двамата варненци с най-хубави резултати от конкуренцията ще вземат участие в градския плувен маратон на Дордрехт в края на август.

За първи път надпреварата стартира от брега, като това бе плажната линия на Карантината. В него сили премериха 268 души от девет страни от България, Русия, Украйна, Белгия, Турция, Дания, Англия, Холандия и Молдова.

Маратонът „ Галата – Варна “ е най-старото плувно съревнование в България и тази година бе част от самодейността „ Варна – Европейски град на спорта 2019 ”. Събитието бе под патронажа на министъра на младежта и спорта Красен Кралев.

„ Еврофутбол “ желае триумф на всички Спортни гении!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР