Спортни клубове в Стара Загора се обединиха в подкрепа на

...
Спортни клубове в Стара Загора се обединиха в подкрепа на
Коментари Харесай

Стара Загора се обединява в подкрепа на Стела Пенчева

Спортни клубове в Стара Загора се сплотиха в поддръжка на 26-годишната Стела Пенчева. Момичето се нуждае от средства за интервенция в чужбина, с цел да проходи без протези и без болежка. Участие в събитието взеха гимнастичките от клуб " Берое ", както и спортисти от военен клуб “Атила ”, предава БТВ.

Стела се нуждае от 82 хиляди евро за интервенция в Кипър. Тя претърпява тежка злополука през 2020 година След направени няколко интервенции и дълга рехабилитация, съгласно българските експерти последствията са необратими. Прекъснати са значими нерви, отговарящи за сетивността на краката и таза и двигателните функционалности на левия крайник, причиняващи пареза.
Близо 5000 лева събра благотворителен шампионат по минифутбол в поддръжка на старозагорец
Общо 22 тима от Стара Загора и региона премериха сили VIII-мото издание на Коледния шампионат по минифутбол за „ Купата на кмета&l...
Прочети повече
В американския институт AIMIS се оказва, че посредством оперативно лекуване възобновяване може да продължи. “Дотук съумях с поддръжката на околните ми да се оправя, да остана жива, да виждам по какъв начин пораства детето ми. Имам потребност от вашата поддръжка, с цел да стана още веднъж пълноценна майка, да се разсънвам без болежка. С интервенцията e допустимо е да се усъвършенства качеството ми на живот напълно. Да се отстрани болката, да мога да движа още веднъж глезена си и да имам сензитивност в таза, която за момента липсва. “, споделя Стела Пенчева.

" Нашата концепция на нашия клуб е да създадем една седмица, в която тренировките да бъдат с благотворителна устременост. Паричките ще бъдат събрани за Стели. Тези хора имат потребност от нас, ние сме здрави и би трябвало да им оказваме помощ. Ние би трябвало да бъдем положителният образец. ", споделя Ивайло Георгиев - треньор от военен клуб " Атила ". Треньорката по художествена гимнастика – Стелияна Решитарова, споделя, че незабавно е откликнала на концепцията да оказват помощ на Стела. Причините са доста – да дадат образец на своите възпитанички, да покажат, че когато разнообразни хора се обединят – всичко е допустимо.

Освен това Стелияна и Стела са били съученички в учебно заведение, което в допълнение стимулира младото момиче. " От години се познаваме, през годините не бяхме се виждали, само че се веселя, че в този момент още веднъж се срещнахме и можем да помогнем. Радваме се, че можем да ѝ окажеш такава помощ, знаем, че има потребност. Искаме децата да следват този образец. Решихме, че има потребност и ние сме подготвени да помогнем. ", прибавя треньорката по художествена гимнастика.

Всеки искащ може да потърси акцията " Да подкрепим Стела " в обществените мрежи.
Деца от Гълъбово получиха дарове от Топлоелектрическа централа AES Гълъбово за Коледа
Общо 194 деца от Гълъбово бяха получиха дарове от самодейността „ Дървото на ангелите “, проведена от Топлоелектрическа централа AES Гълъбово. З...
Прочети повече
Дарителска сметка: BG94UBBS80021463268010

BIC: UBBSBGSF

Титуляр: Стела Пенчева

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР