Спортистите решават нещата на терена, актьорите на сцената, приятелките в

...
Спортистите решават нещата на терена, актьорите на сцената, приятелките в
Коментари Харесай

Как конкуренцията спасява връзките

Спортистите вземат решение нещата на терена, актьорите на сцената, приятелките в салоните за хубост. Тогава за какво да не може и влюбените двойки да се съревновават между тях понякога.
 Двойките, образната аналогия сред сътрудниците и в действителност ли противоположностите се притеглят
Започваме ли да приличаме на колегата си с времето

И в действителност ли противоположностите се притеглят

На въпроса би трябвало ли естественият ентусиазъм към състезание у хората да се разгръща и върху техния сантиментален живот, някои специалисти споделят: " да ".

Според Кануен Зю, специалист по връзките в нюйоркското приложение за запознанства, " малко здравословна конкуренция може да се отрази ужасно на връзките сред сътрудниците, тъй като " подправя нещата ".

" Добавянето на някои и различен спортен детайл може да ви накара да се развълнувате повече за половинката си, изключително в случай че сте дружно отдавна ", споделя тя.
 Снимка 505221

Допълнителният бонус е, че съревнованието може да ви стимулира да изпълнявате продуктивни задания, като извършения, четене или реализиране на друга цел, която е обща и за двамата.

Друг специалистът по връзки, Хайме Бронщайн, отбелязва, че надпреварата може да насърчи " игривостта " (което е обвързвано с високо задоволство от връзката) и по този метод да докара до физическо доближаване и прочувствено обвързване. Всяко здравословно съревнование или " игра ", предлага на двойката опция да прекарват времето си дружно и да се концентрират един върху различен ", изяснява тя.
 Снимка 505223

А Бри Дженкинс, трети специалист и фамилен терапевт, представен от People, споделя, че конкуренцията може даже да възроди угасващия пламък.
 Бракът, отслабването, здравословният метод на живот и връзката сред тях
Слабеем или дебелеем след брака

Вече знаем по какъв начин да отслабнем

" Малката конкуренция в верните области може да резервира пристрастеността, тръпката и заниманието във връзката ви ", изяснява тя, отбелязвайки, че дългите връзки са уязвими от скуката и могат да изчерпат пристрастеността с течение на времето: " Един от методите за битка с това, е като добавите малко здравословна конкуренция в връзките си. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР