Спортика (Благоевград)беше неудържима през вчерашния ден срещу отбора на ФК

...
Спортика (Благоевград)беше неудържима през вчерашния ден срещу отбора на ФК
Коментари Харесай

Спортика вкара 7 на Етър

Спортика (Благоевград)беше неудържима през вчерашния ден против тима на ФК Етър Велико Търново и реализира победа с 7:0.Срещата стартира с напън на домакините и резултатът не закъсня и още в 8мин.

Лили Костова прониза противниковата врата. До края на полувремето офанзивите и головете валяха пред вратата на Етър, като в 12мин. Вени Сърбинска повиши резултата на 2:0.Отново в 36мин. Лили Костова след директен свободен удар усили на 3:0. В края на полувремето Антонина Шопска означи за 4:0 и по този начин девойките на Радослав Креснички се прибраха с добър задатък на полувремето.

Второто полувреме стартира по същия метод,както свърши първото, като офанзивите не спираха пред вратата на гостите и при недоразумение в отбраната на Етър в 64мин. си отберязаха автогол за 5:0. Оттук нататък мача се доиграваше и макар направените 6 смени Спортика означи нови две попадения, дело на Ивета Андрейчева в 80мин. и Антонина Шопска в 87мин.

Така девойките от Спортика остават в битката за сребърните медали,на една точка след тима на НСА. До края на шампионата има още три кръга, като в неделя 28.05. благоевградчанки гостуват в София на София лейдис. Клубът благодари на всички девойки взели присъединяване в срещата, както и за поддръжката на прелестната аудитория.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР