Спортен празник за деца и родители ще се проведе утре,

...
Спортен празник за деца и родители ще се проведе утре,
Коментари Харесай

Спортен празник за деца и родители организират утре във Варна

Спортен празник за деца и родители ще се организира на следващия ден, 24-ти ноември в Спортен комлекс „ Локомотив “ във Варна, научи Moreto.net.

В конкуренцията могат да вземат участие деца, родени след 2009 година. Отборите се състоят от дете и родител или от дете с двама родители. Те ще се състезават на щафетен принцип по трасе от 35 метра, като първата дължина е с разнородни трудности, а втората – на връщане, е без трудности. За всички участниците са обезпечени тениски с логото „ Варна – Европейски град на спорта 2019 “, а за призьорите – атрактивни награди.

Целта на тази самодейност е посредством спорта да се утвърждават християнските полезности и добродетели измежду младите. Популяризиране на спорта измежду подрастващите. Приобщаване на родителите към спорта.

Организатор на събитието е дирекция „ Спорт “ към Община Варна, взаимно със Семеен кодекс „ Супер спорт “. Инициативата е отдадена на Деня на християнското семейство и се осъществя с поддръжката на Варненската и Великопреславска митрополия. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР