sportal.bgОстава точно един месец до следващия мач на Кубрат Пулев

...
sportal.bgОстава точно един месец до следващия мач на Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Пулев: Дину е само едно препятствие към световната титла

sportal.bg

Остава тъкмо един месец до идващия мач на Кубрат Пулев на професионалния кръг, в който ще се изправи против 32-годишния руменъц Богдан Дину (18 победи, 14 с нокаут, 1 загуба) в Лос Анджелис.

Вчера Кобрата слезе от предварителен лагер на Белмекен, а на следващия ден отпътува за Съединени американски щати, с цел да продължи със заключителната част от своята подготовка. Пулев даде извънредно изявление за Sportal.bg преди да отлети за Съединени американски щати, в което приказва за идния си противник, контракта си с Top Rank и именития промоутър Боб Аръм, както и за сблсъка сред Антъни Джошуа и Джарел Милър. “Имаха някакви търкания с неговия менажер и по тази причина несъмнено се появи информация, че се отхвърля. Преговорите си вървяха обикновено от самото начало, до този миг той не е отказвал - най-малко пред мен и пред нашия екип.

Не знам в България от кое място пристигна тази информация, само че беше малко погрешна ”, разяснява Пулев информациите за Богдан Дину. Той приказва и за срещата си с него на аматьорско равнище, а също така изрази убеденост, че ще излезе победител в мача с него на 23 март: “Спомням си, че бих един румънец и хубаво го бих, само че не си припомням, че е бил той. След това ми споделиха, ревизираха в статистиката и видяхме, че в действителност е бил той. Аматьорският бокс няма нищо общо с професионалния, а също така неговата форма оттогава е друга, моята също.

Надявам се този път да го удрям още по-убедително. Той е единствено едно затруднение към международната купа и ще го преодолея. ”Кубрат разяснява и контракта, който подписа с Top Rank, както и работата си с именития промоутър Боб Аръм: “Той е бил огромен и става още по-голям, защото и Тайсън Фюри подписа с него. Смятам, че те ще провеждат и идващия конфликт за международната купа. Според мен Аръм ще е в центъра на всичко, той е един от най-големите в боксовия свят и се веселя, че точно с подобен човек подписахме контракт. Изключително прецизен, изключтелно положителен, умел, което е доста значимо и за мен, и за бокса като цяло. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР