Sportal.bg реши да попита няколко баскетболисти, близки до суперзвездата на

...
Sportal.bg реши да попита няколко баскетболисти, близки до суперзвездата на
Коментари Харесай

Николай Грозев пред Sportal.bg: Монако беше по-добрият вариант за Олимпиакос

Sportal.bg реши да попита няколко баскетболисти, близки до суперзвездата на Олимпиакос Александър Везенков, какви са техните прогнози за идните мачове от Финалната четворка на Евролигата. Разбира се, те разкриха какъв човек е българският национал отвън залата и с какво се отличава от останалите играчи. Първата ни среща е с баскетболиста на Балкан Николай Грозев. 

- Предстоят финалите в Евролигата, а положителната вест за всички българи е присъединяване на Александър Везенков с неговия Олимпиакос там. Вие двамата сте много близки другари, какво ти сподели той откакто се класира тимът му за финалите в Каунас? 
- Говорихме си с него, беше разчувствуван, че съумяха да стигнат толкоз напред. В последна сметка те демонстрираха през целия сезон, че играят непрекъснато. Имат неизменност, играят сносно. Те са тим и всички момчета могат да вкарат панер, даже и тройки, както демонстрираха момчетата, които ги пазиха с по-голямо разстояние, и те демонстрираха, че могат да вкарват. Радвам се, че стигнаха до финалната четворка. 

- Предстои полуфинал сред Олимпиакос и Монако, каква е твоята прогноза? 
- Монако беше по-добрият вид за Олимпиакос, тъй като те са по-индивидуален тим. Имат доста гардове и разчитат повече на самостоятелните си качества, до момента в който при Олимпиакос не е по този начин. Предполагам, че първоначално, в случай че Олимпиакос покаже добра отбрана и ги спрат самостоятелно, ще им бъде по-лесно в края на мача.

Как наподобява финалът в Евролигата съгласно Николай Грозев и какво още разяснява той - вижте ТУК !
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР