Споровете на Шон Кингстън не са непознати. Рапърът имаше доста

...
Споровете на Шон Кингстън не са непознати. Рапърът имаше доста
Коментари Харесай

Вътре в противоречията на Шон Кингстън, когато имението му в Югозападното ранчо е нападнато

Споровете на Шон Кингстън не са непознати. Рапърът имаше много конфликти със закона и други проблеми, откогато за първи път проби на музикалната сцена с шлагери като " Fire Burning " и " Beautiful Girl ". Съобщава се, че хитмейкърът е в разгара на най-скорошния си спор, откакто дом, който е наел, неотдавна беше атакуван от управляващите в четвъртък, 23 май.

CBS News заяви, че се оповестява, че следователите на шерифа на Брауърд и полицията на Дейви във Флорида са следствие на имението в региона на Southwest Ranches. Новината идва, откакто служители на реда са били видяни в дома. Адвокат, който води гражданско дело против Шон, сподели, че следствието е обвързвано с машинация.

Певецът и текстописец стана прочут през 2007 година с хитовия си сингъл „ Beautiful Girls “. Той издаде четири студийни албума и си сътрудничи с актьори като Джъстин Бийбър, Ники Минаж и Уиз Халифа. Той взе дълга пауза от музиката, до момента в който не издаде албума си Road to Deliverance през 2023 година Оттогава ямайската звезда взе участие...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР