Спорните текстове от новия законопроект за горивата ще бъдат внесени

...
Спорните текстове от новия законопроект за горивата ще бъдат внесени
Коментари Харесай

Спорните текстове от законопроекта за горивата ще бъдат внесени отново

Спорните текстове от новия законопроект за горивата ще бъдат импортирани още веднъж в отрасловата парламентарна комисия. Това е резултат от среща сред вицепремиера Валери Симеонов и притежатели на дребни бензиностанции, протестиращи против закона, съобщи Бнт.

За да няма банкрути и повишаване на горива - от сектора се оповестиха против предлагането за унищожаване на дистрибуторите, условието за 20 хиляди лева уставен капитал за дребните търговци и банковата гаранция от 500 хиляди лева, с цел да получат лиценз.

Вицпремиерът Валери Симеонов се срещна с представителите на дребни бензиностнации, протестиращи против новия законопроект за горивата. От сектора се оповестиха против предлагането за унищожаване на дистрибуторите, условието за 20 хиляди лева уставен капитал за дребните търговци и банковата гаранция от 500 хиляди лева, с цел да получат лиценз.

След близо четири часа полемика беше реализирано единодушие - противоречивите текстове да бъдат разисквани още веднъж в отрасловата парламентарна комисия. Търговците предизвестиха, че в случай че законът бъде признат в този тип, ще провокира банкрути и повишаване на бензин, газ и дизел.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР