Спорната Мис Бългaрия“ Тaмара Георгиева няма намерение да се поддава

...
Спорната Мис Бългaрия“ Тaмара Георгиева няма намерение да се поддава
Коментари Харесай

Скандалната „Мис България“ разкри дали ще си оперира носа! Виж Тук:


Спорната „ Мис Бългaрия “ Тaмара Георгиева няма желание да се поддава на нападките по отношение на външния й тип. Въпреки хулите, че носът й е прекомерно огромен, с цел да получи наградата за най- красива неомъжена българка, тя е безапелационна, че няма да го оперира.

Жени Калканджиева първа зачекна тематиката за носа на Тaмара. Според някогашната фешън шефка, трябвало да го смали посредством интервенция още преди състезанието. Шестата по хубост в света съобщи, че в случай че зависело от нея, Тамара в никакъв случай нямало да припари в този тип до конкуренцията за.

Калканджиева посъветва скандалната миска час по- скоро да си клъцне нослето, тъй като другояче няма да се отърве в никакъв случай от позорната си популярност.

Модната шефка Мария Бонева пък я успокои, че не е единствената известна дама с противен нос. Можела да стане идната Барбара Стрейзънд, която е измежду най- сполучливите дами в историята на Холивуд, макар неугледния си външен тип. И голям нос.

Но скандалната миска била твърдо срещу сходна намеса. Тя доста си се харесвала такава, каквато е.

Единственото, което би трансформирала във визията си, били гърдите. Тaмара от ученичка била комплексирана, че е плоска като дъска. Затова, за абитуриентския бал се обзавела със силиконови протези.

Обаче отново не била удовлетворена от гръдната си обиколка. Така че, в най- скоро време Тaмара сигурно ще се подреди с още по- огромен бюст.

24- годишната миска има връзка с три години по- младия от нея милионерски наследник Стивън Рoуз. Младежът е апетитна хапка за всяка златотърсачка, а множеството от тях са с внушителни гръдни импланти. Тамaра не желала да изостава от конкуренцията и по тази причина била подготвена още веднъж да легне под ножа.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР