Според запознати президентът Румен Радев готви жестоко отмъщение за гаврата,

...
Според запознати президентът Румен Радев готви жестоко отмъщение за гаврата,
Коментари Харесай

Радев лично сготвил Живко Коцев, обезглави ген. Атанасов

Според осведомени президентът Румен Радев готви грубо възмездие за гаврата, която ръководещите му спретнаха с измененията в Конституцията. Резилът на основния секретар Живко Коцев с пачките и пудела, е единствено началото на офанзиви, които посредством службите президентът ще упражни върху фрагментите на Политическа партия и Демократична България, а Коцев бил „ приготвен “ персонално от него благодарение на шефа на ДАНС Пламен Тончев.

 

Скандалните фотоси с пачките и пируващите политици с контрабандисти паралелно до Коцев от дълго време били разполагаем на президентската институция, но до момента в който управлявала сглобката, главсекът на Министерство на вътрешните работи се употребил с протекциите на ген. Атанас Атанасов.

Припомняме, че още предходната година възходът на Живко Коцев в Министерство на вътрешните работи – от шеф във Велико Търново до зам.-главен секретар, се дължи точно на годишните почивки на море, които той организира със фамилията на ген. Атанасов. Тогава Атанасов водеше люта война с Бойко Рашков кой да кадрува в службите и съумя да пробута Коцев в Министерство на вътрешните работи.

 

Депутати издават, че в редиците на десницата имало доста но доста мощни подозрения, дали компрометиращата фотография на Рашков на купона с пудела на контрабандиста Стефан Димитров не е проведена от ген. Атанасов, защото на нея Живко Коцев липсва. За зла неволя на генерала повереникът му лъсна на аналогични снимки от телефона на контрабандиста Димитров и ориста му бе предрешена. Опитът му да подаде самичък оставка преди експлоадирането на абсурда се оказал цялостен неуспех, защото макар че бил информиран, че се готви акция против него, Коцев преднамерено бил оставен на поста след напън на от дълго време правилния на ГЕРБ, и освен, министър Калин Стоянов. Президентът пък провел персонално Пламен Тончев точно в този момент да нападна организация „ Митници “ и скандалните компромати да лъснат предизборно, с цел да удари Атанасов и да обезпечи за ГЕРБ и Движение за права и свободи изцяло нов основен секретар на Министерство на вътрешните работи, а по-късно излезе и даже похвали шефа на родното ФБР, че дал публичност на „ тези безобразия “.

 

ПП-ДБ са в същински шок, защото и двете партии са наясно, че ще има още офанзиви против техни фрагменти, инспекции и следствия, а президентът държи и хляба, и ножа. Това станало ясно и с сякаш почтената промяна в последния миг на външния министър, като вместо Ивайло Ценов, който сякаш се отхвърли по персонални аргументи (първоначално е било проведено обяснението му да е по здравословни такива – бел.ред.), на поста застана правилен кадър на президента – Стефан Димитров. Той бе назначен. за дипломат в Черна гора точно по решение на кабинета „ Гълъб Донев ” или другояче казано – на президента.

 

На този стадий президентът и министър председателят Главчев сякаш се дистанцират един от различен, но мнозина настояват, че президентът е един от факторите, които ще диктуват политиката на новото служебно държавно управление.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

 

 

Тагове: Румен Радев Живко Коцев ген. Атанас Атанасов Димитър Главчев ДАНС Пламен Тонев Бойко Рашков МВР Ивайло Ценов Гълъб Донев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР