Според заместник-официалния представител на ООН Фархан Хак между 30 и

...
Според заместник-официалния представител на ООН Фархан Хак между 30 и
Коментари Харесай

ООН: В град Ракка са блокирани около 50 000 цивилни

Според заместник-официалния представител на Организация на обединените нации Фархан Хак сред 30 и 50 хиляди души не могат да изоставен сирийския град Ракка – главната твърдина на „ Ислямска страна “ на територията на страната, съобщи ТАСС.
Според него Организация на обединените нации е надълбоко загрижена за „ сигурността на десетки хиляди мъже, дами и деца, блокирани в Ракка “. „ Ожесточените конфликти не престават да се отразяват на цивилното население, принуждава хиляди на напущат домовете си, а също води до доста гибел и рани. Според наличната информация изискванията в града са извънредно ужасни, а от 30 до 50 хиляди души, които не могат да го изоставен, имат стеснен достъп до вода и храна “, съобщи Фархан Хак, отбелязва още " Фокус ".
През последната седмица Световната продоволствена стратегия за първи път от три години достави хранителни артикули в Ракка. В Организация на обединените нации показаха вяра, че ще открият непрекъснати доставки в Ракка, с помощта на още веднъж наличните наземни направления.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР