Според вярванията в астрологията рождената дата може да разкаже много

...
Според вярванията в астрологията рождената дата може да разкаже много
Коментари Харесай

Зодии: Идеи за коледни подаръци – Вижте кой ще бъде идеалният коледен подарък за всяка зодия

Според вярванията в астрологията рождената дата може да опише доста за нашия темперамент. Това важи и за подаръците.

Така че най-добре е коледният подарък да бъде определен по този начин, че да дава отговор на характера на получателя. Според датата на раждане, ще разбираем какво въздейства на ползи и желания на индивида за който избираме подарък за коледа.

Какъв подарък ще достави най-голямо наслаждение да вземем за пример на Телец или Дева? Кое ще е идеално за Близнаци и кое за Лъв? Отговорът ще намерите в публикацията.

Идеи за коледни дарове зодии Овен и Телец

Хората под зодия Овен са динамични и дейни, тъй че няма да се зарадват на непотребни дарове. От друга страна, наслада ще им донесе подарък, който може да употребява и да носи премеждие. Това сигурно включва билет за концерт, полет с балон или скок с бънджи.

Що се отнася до Телците, те ценят лукса и комфорта. Затова сигурно ще се зарадват на нов парфюм, шал или чанта. Ваучер за прилагане в магазин или ваучер за разходка с първокласен автомобил също е добра концепция.

Идеи за коледни дарове зодии Близнаци и Рак

Близнаците се отегчават доста бързо, тъй че си коства да им дадете нещо, което могат употребяват елементарно и ще им бъде потребно в бъдеще. Всички курсове и образования са страхотна концепция.

Представителите на зодия Рак ценят персонализираните и ръчно направени коледни дарове и сигурно ще ги оценят. Те ще харесат напр. рамки със споделени фотоси, домашно приготвени сладкиши, фамилна книга или ароматна свещ.

Идеи за коледни дарове зодии Лъв и Дева

Страхотният усет е отличителна линия за доста хора под зодия Лъв. Затова подаръкът за тях би трябвало да бъде в действителност добре премислен. Те сигурно ще оценят персонализирани дарове като бижута, гравирана писалка или обичаното вино.

Когато става въпрос за Девите, тези зодии също се концентрират върху практичността и полезността. Сред подаръците, които си коства да им купите, са тетрадки, книги, билети за спектакъл, кино или концерт.

Идеи за коледни дарове зодии Везни, Скорпион и Стрелец

Представителите на зодия Везни се любуват на по-фините неща в живота и изпитват наслада от живота. Везните се ръководят от планетата Венера, която управлява хубостта, грацията, елегантността, храната, релаксацията, чувствеността, романтиката, изкуството и взаимоотношенията.

Когато приказваме за подарък, просто се насочете към продукти като свещи, уютни развлечения, ултра меки пижами и плюшени халати или нещо, което е естетически прелестно, от грим до бижута.

Хората от зодия Скорпион са индивидуалисти, само че обичат да разкриват мистерии. Затова, освен на добра детективска история, те ще се насладят и на посещаване в ескейп стая или вечеря „ на мрачно “.

Представителите на зодия Стрелец обичат приключенията. Уъркшоп по актьорско майсторство, вокални уъркшопове, пътувания, скокове с парашут – това е идеалният подарък за тях.

Идеи за коледни дарове зодии Козирог, Водолей и Риби

Хората под Козирог са доста амбициозни, работливи и упорити в преследването на задачите си. Те също имат доста неповторим усет. Затова ще се зарадват на елегантна чанта, първокласна козметика за грижа за тялото, вино или творби на изкуството.

Представителите на зодия Водолей са душата на компанията. Тези хора са цялостни с сила и обичат да бъдат настоящи. Идеалният подарък за Водолей екамера, телефон или смарт часовник.

Последният знак от зодиака са зодия Риби, които не са прекомерно взискателни към подаръците и ще се зарадват на практика на всеки подарък. Книга, диск, пижама или даже чорапи с коледна шарка определено ще бъдат шлагер.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР