Според Военноиндустриалната компания, тестовете потвърдиха, че противоракетната система "Гибка-С", монтирана

...
Според Военноиндустриалната компания, тестовете потвърдиха, че противоракетната система "Гибка-С", монтирана
Коментари Харесай

Русия тества най-новата система за противовъздушна отбрана "Гибка-С"

Според Военноиндустриалната компания, тестванията потвърдиха, че противоракетната система "Гибка-С ", инсталирана на бронетанковото транспортно средство „ Тигър “, е в положение да удря въздушни цели в придвижване.

В този случай се показва скоростта на автомобила по време на пукотевица до 30 километра в час. Именно с тази скорост стреляха по цели, написа "Поглед инфо ".

Компанията означи, че държавните проби са приключени сполучливо. Съобщава се, че тестването на новата система за противовъздушна защита се е провело на подготвителното игрище в Капустин Яр.

Мобилният комплекс "Гибка-С ", основан на "Тигър-M ", може да удря цели с ракети от ПЗРК "Игла " или "Верба " и разрешава отдалеченото им изстрелване.

Благодарение на новия комплекс, основан въз основата на морския комплекс 3M-47 "Гибка ", се покачва успеваемостта на противовъздушната защита на моторните пушки и танкови единици.

По-рано беше обявено, че бойното транспортно средство на отделението за противоракетни комплекси има многоканална оптоелектронна система за разкриване и следене, модул за разузнаване и ръководство на взаимния взвод със личен дребен радар детектор и система за автоматизация.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР