Според военния министър Красимир Каракачанов, някой изкуствено създава напрежението с

...
Според военния министър Красимир Каракачанов, някой изкуствено създава напрежението с
Коментари Харесай

Според Каракачанов някой изкуствено създава напрежение в Граф Игнатиево

Според военния министър Красимир Каракачанов, някой изкуствено основава напрежението с военните водачи в " Граф Игнатиево ", които тази заран отхвърлиха да правят полети.
" Ще схвана по-късно за обстановката в Граф Игнатиево ", сподели министърът на защитата в село Горни Дъбник, където взе участие в отбелязването на 140 години от боевете по тези места по време на Руско-турската война, като добави:
" Учудвам се, че чак през днешния ден са разкрили, че има проблеми с авиацията. И тези настоявания за нов изтребител - не знам кой им е споделил, че няма да има нови изтребители, ще има, в случай че това не са прахосмукачки, които можеш да отидеш да купиш в магазина - плащаш, вземаш и се качваш да караш ".
По думите му " някои напълно изкуствено основават тази обстановка ". " Аз съм споделил каква е моята упоритост - първо, поддръжка и рационализация на в този момент съществуваща техника, договаряния за закупуване на нов изтребител и споделям нов изтребител и съм го казвал доста пъти и се удивлявам, че не са ме чули.
Аз съм ходил преди три месеца, през днешния ден първо ще видя какъв е казуса и в случай че има потребност, ще отида и до там ", добави още министърът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР