Според вестника, докато Русия напредва в зоната на специалната военна

...
Според вестника, докато Русия напредва в зоната на специалната военна
Коментари Харесай

Вашингтон пост: Връщането на Украйна към границите от 2014 г. е все по-малко вероятно

Според вестника, до момента в който Русия напредва в зоната на специфичната военна интервенция, Зеленски има все по-малко пространство за сполучливи маневри, да не приказваме за продобиване на спора с Русия.

Връщането на Украйна към границите от 2014 година наподобява все по-малко евентуално, макар изказванията на украинския президент Володимир Зеленски за желанието му да върне тези територии. Това се споделя в материал, оповестен в The Washington Post, оповестява ТАСС. Както напомня изданието, Зеленски по-рано сподели, че Украйна няма да се съгласи на нищо по-малко от връщането на всички територии, които са попаднали под съветски надзор от 2014 година насам. Според изданието сходно развиване на събитията „ наподобява все по-малко евентуално “, защото фронтовата линия се е трансформирала малко през последната година. Вестникът отбелязва, че с напредването на Русия в зоната на специфичната военна операция Зеленски има все по-малко пространство за сполучливи маневри, да не приказваме за това по какъв начин да завоюва спора с Руската федерация.

По-рано съветското министерство на защитата заяви, че съветските въоръжени сили са освободили село Водяное в Авдеевско направление и са траяли да настъпват в дълбините на защитата на съперника. Както сподели за ТАСС координаторът по междупарламентарните връзки с Народното събрание на Луганската национална република, депутатът от Държавната дума Виктор Водолацки, освобождението на Водяной в Донецката национална република е още една стъпка към освобождението на Славянск и Краматорск.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР