Според Велислава Попова ДПС в момента са минали на първа

...
Според Велислава Попова ДПС в момента са минали на първа
Коментари Харесай

Ивайло Цветков-Нойзи: Виждам нещо историческо, говорим за еволюция! Изведнъж всичко може

Според Велислава Попова Движение за права и свободи сега са минали на първа линия и доста решения се взимат дружно с тях.

 

„ За ПП-ДБ това е най-големият компромис и риск. Как това ще се развие до дъно и къде ще е триумфът и къде неуспехът. Ще има много дълъг интервал и той е обвързван с това какви промени ще могат да одобряват в Конституцията “, разяснява Попова.

 

Според нея по отношение на смяната ѝ има доста подводни камъни и дълъг развой, в който ще се изберат регулатори.

 

„ Аз виждам нещо историческо. От 2013 година насам до момента концепцията на сътрудниците на смяната беше революционна. Сега внезапно започваме да си приказваме за еволюция. Не стана с площадите, получи се паритет, серия от служебни държавни управления и по тази причина към този момент си приказваме за еволюция. Изведнъж всичко може “, разяснява от своя страна Ивайло Цветков-Нойзи.

 

„ Тази коалиция има късмет да бъде устойчива. Не допусках, че подобен лупинг и такава чупка в кръста на българския политик е допустима “, сподели политическият анализатор Слави Василев.

 

„ Една от измененията в Конституцията, която се стартира, е, в случай че те отстранен служебните кабинети, то властта на партиите, които са създали тази коалиция, ще остане в тях “, добави той.

 

„ Ако началото на политическия сезон на смяната стартира с митингите и повдигането на юмрука на президента, то в този момент сме очевидци на неговия край. И виждаме кой против кого е бил – кой е бил за смяната и къде е било статуквото “, уточни още Василев.

 

Според Левон Хампарцумян не би трябвало да преглеждаме българската политика като мач „ Левски “ – ЦСКА.

 

„ Политиците желаят да разполагат с обществените пари. Ако погледнете от тази позиция, всичко е разумно - и юмруците, и консенсусът сред партиите. Пътьом е хубаво да свършат някоя добра работа за стопанската система на страната “, на мнение е той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР