Според Василев ние се намираме в положение, в което за

...
Според Василев ние се намираме в положение, в което за
Коментари Харесай

Илиян Василев: Няма място за ”Радеви вълнения” frognews.bg

Според Василев ние се намираме в състояние, в което за нас като общество и страната следва тотална борба, тъй като проруските сили в България ще създадат всичко допустимо с цел да блокират още веднъж политическия живот тук.

 

Ето цялостния текст на позицията на анализатора Илиян Василев:

 

Русия изгони посланика на Естония в Русия, което незабавно беше отвърнато от Естония - съветският дипломат е изпъден. Латвия също експулсира съветския дипломат. Литва изгони съветския дипломат още през април 2022 година Нещата загрубяват пред пролетната развръзка.

Пространство за неутралитет и Радеви безредици няма. Радикализация и тотална борба ни чакат - тъй като проруските сили у нас ще създадат всичко допустимо с цел да блокират политически България, освен това освен за поддръжка на Украйна /ние можем да изиграем значима роля с даването на танкове и по този начин да помогнем на Зеленски да си върне териториите/, само че и за тотално обезсилване и обезсмисляне на участието ни в Европейски Съюз и НАТО. Те имат преимущество и в медиите, и в изборните технологии - хартиената бюлетина. Никак не е елементарно да се противодейства.

Да ние разчитаме на единодействието на Демократична България и Политическа партия, дружно с другите политически сили - само че не се заблуждавайте, ТЕ също имат съответни проекти за единодушие. Разликата е, че намерено ГЕРБ и Движение за права и свободи не могат да заемат проруски позиции, само че за това могат да задействат хибридни планове, всички които имат късмет да осуетят по-значителен приток на гласоподаватели към обединяването Политическа партия, Демократична България Плюс. За това им трябват и Национална движение „Симеон Втори", и референдумите на Слави Декларацията, левите към Първанов /те са актив на Бойко и Пеевски, не е на Нинова/.

В подтекста на новината от прибалтийските страни - мисля, че Радев по-скоро ще изгони техните посланици, в сравнение с Митрофанова. И отново дублирам - Радев организира политики, за които няма мандат нито от Парламент, нито от гласоподавателите.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР