Според Васил Терзиев на Антон Хекимян ще му бъде доста

...
Според Васил Терзиев на Антон Хекимян ще му бъде доста
Коментари Харесай

Терзиев смята, че на на Хекимян ще му бъде доста трудно

Според Васил Терзиев на Антон Хекимян ще му бъде много мъчно в тези 30 дни.

“Нашата акция не се крепи на съответен претендент. За тези месеци имахме опция да прекараме време с жителите. Обиколихме два пъти всички региони на София. Станахме тим. Знам какъв брой време ни трябваше да се опознаем. Смятам, че на Хекимян ще му бъде много мъчно в тези 30 дни, които има пред себе си ”, съобщи претендентът за кмет на София на ПП-ДБ.

Бившият началник на новините в bTV Антон Хекимян в понеделник бе разгласен като претендент за кмет на София от ГЕРБ.

Терзиев добави, че е бил квалифициран за детайлна инспекция, когато се е кандидатирал за кмет.

“Ние бяхме фокусирани върху градивната работа. За мен няма неправилни въпроси, има неизговорени тематики. Когато ставаш обществена персона, би трябвало да бъдеш прочут в целия набор. Поне мога да кажа, че мен ме познават по-добре от другите претенденти. Бях подготвен за инспекция и считам, че по този начин би трябвало да работи, само че да не е изборно. Приел съм, че това е част от пътя. Казал съм всичко, което съм имал да кажа и тематиките за града са ми много по-инетересни. ”

Според Терзиев систематичните проблеми изискват систематични решения.

“Може би не нареждам павета толкоз добре, колкото други хора, само че имам дълъг управнически опит и не знам за какво това бива подценявано. Доброто ръководство има общи характерности. Трябва да имаш визия, да умееш да работиш с хора. Когато защитаваш обществен интерес, би трябвало да си по-отчетен ”, показа той пред Българска национална телевизия.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР