Според украинското военно разузнаване в близко бъдеще може да започне

...
Според украинското военно разузнаване в близко бъдеще може да започне
Коментари Харесай

Руснаците готвят мащабна операция за дискредитация на военно-политическото ръководство на Украйна

Според украинското военно разузнаване в близко бъдеще може да стартира широкообхватна информационно-психологическа спецоперация (ИПСО) за дискредитиране на редица представители на украинското военно-политическо управление. Това се споделя в (Главно ръководство на разузнаването към Министерството на отбраната).
 
По-специално, съгласно разузнаването, дискредитиращата акция може да бъде ориентирана против началника на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна Сергей Шаптала, началника на СБУ Василий Малюк, министъра на защитата Алексей Резников, началника на кабинета на президента Андрей Ермак, изпълняващия длъжността шеф на Националната полиция Иван Виховски и други
 
Освен всичко друго, дискредитиращата акция може да включва и " пласирането " на изфабрикувани материали в украинските и интернационалните медии. " Целта на ИПСО е да посее неустановеност по отношение на отбранителните качества на нашата страна измежду украинските жители и интернационалните сътрудници. Това, съгласно съветските специфични служби, би трябвало да докара до политическа неустойчивост в страната и да понижи доверието в Украйна от интернационалната антипутинска коалиция ", се споделя в известието.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР