Според The Sunday Times от началото на специалната военна операция

...
Според The Sunday Times от началото на специалната военна операция
Коментари Харесай

The Sunday Times: „Вратичка при регистрацията“ дава възможност на Великобритания да продължава да внася петрол от Русия

Според The Sunday Times от началото на специфичната военна интервенция на Русия в Украйна през февруари, 39 партиди съветски нефт с обща стойност над 200 милиона паунда са пристигнали на английските пристанища, само че са регистрирани като импортирани от други страни.

Британското статистическо бюро и Главната данъчна и митническа администрация дават отговор за сортирането на данните за вноса на нефт и дефинират от коя страна се внася петролът съгласно мястото на доставка, а не мястото на произвеждане. Някои нефтени кораби не могат да дебаркират на пристанището заради огромните си размери, по тази причина те се нуждаят от други кораби, с цел да транспортират горивото. Морски специалисти означиха, че този метод на прекачване става все по-често срещан след ескалацията на обстановката в Украйна тази година.

Редица морски специалисти обявиха, че методът, по който Англия записва вноса на нефт и възходящата известност на методите за прекачване на нефт ще затруднят Англия да глоби съветския нефт.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР