Според теорията за 12-годишния жизнен цикъл животът на човек е

...
Според теорията за 12-годишния жизнен цикъл животът на човек е
Коментари Харесай

Цикли от 12 години определят живота ни

Според теорията за 12-годишния витален цикъл животът на човек е разграничен на интервали от време. Каква е особеността на всеки от тях и за какво би трябвало да внимавате в преходния интервал, споделя звездният нумеролог Алекс Айвънхоу.

Всичко във Вселената е циклично. И човек в действителност живее в 12-годишни цикли. Това е обвързвано с китайския хороскоп, където има 12 разнообразни животни. Всеки от тях има 5 детайла, тъй че комбинацията е самостоятелна за всички хора, само че има общи закономерности. От раждането си прекосяваме през няколко интервала.

Физиологичен цикъл: от 0 до 12 години

Основната задача на първия интервал е тялото да пораства, да стане мощно и крепко. Към края на цикъла идва миг на преход, когато хормоналната система се трансформира. Това е естествено и обикновено. Дори е проблем, в случай че по някаква причина не настъпят хормонални промени и детето не успее да влезе в пубертет.

Потенциален напредък: цикъл от 12 до 24 години

Този интервал е цялостен със мощ и сила, а също по този начин дава доста благоприятни условия. Има професионална ориентировка – къде да отида да изучавам, кой да бъда. Възникват най-интензивните промени в човешкия мозък, разсънва се капацитетът. Този цикъл също е неминуем и е натурален. Точно през тези години можем да учим, да работим на повърхностен работен ден и да висим по цели нощи на празненства.

Достигане на върхов капацитет: цикъл от 24 до 36 години

През този възрастов интервал се следи най-големият напредък във всички области. И това към този момент не е учене, а процедура – отиваме на работа, прилагаме добитите познания. Една жена постоянно ражда и отглежда деца - и това също е сериозен ангажимент.

През този интервал има доста увереност и предпочитание за деяние. Човек е подготвен и кадърен на достижения. От него зависи къде ще приложи всичките си познания и качества. До края на цикъла силата още веднъж леко понижава.

Възползвайте се от преимуществата: цикъл от 36 до 48 години

След 36 години настава идната смяна - силата понижава, настава нов спад. Вече не можем да работим както преди. Здравословните проблеми, които човек преди е пренебрегвал, могат да се влошат и да се появят неща, които преди са били скрити в разнообразни области на живота. На 36-годишна възраст доста хора попадат в рискови обстановки.

Приближаваме момента, когато би трябвало да се оправим с следствията от взетите решения или, назад, да се насладим на плодовете на това, което е посято.

Има един доста забавен факт: в случай че човек се е занимавал с бизнес до 36-годишна възраст, изграждайки кариера, по-късно той може да се осъществя като преподавател, да стане сполучлив ментор и да съобщи насъбраните познания. Една жена, в случай че е имала време да роди деца, има повече време за себе си, за наслаждение.

Активно стареене: цикъл от 48 до 60 години

Периодът, когато се любуваме изцяло на плодовете на нашия труд или получаваме оптимално страдалчество. Много хора споделят, че това са спешни точки, рискови цикли.

Проблемите обаче не се появяват за една нощ. И в случай че през този интервал те са изникнали като гъби, това значи, че не са били позволени в предходните стадии. Тогава човек получава беднотия и, като предписание, нелечими заболявания, защото съвсем няма останали възстановителни сили. Ако уроците са научени, ние живеем в наслаждение и се любуваме на това, което се случва.

Заслужен живот: цикъл от 60 до 72

Тялото се връща към етапа, която е била в първия интервал. Проблемите и заболяванията към този момент не са остри, те просто съществуват. Това е най-хубавото време да се погрижите за тялото си, да пътувате, да съзерцавате живота, да извършите това, което постоянно сте желали и което ви е интересувало.

До огромна степен това е повода в Америка и Европа хората да живеят с пасивни приходи, които са съумели да основат през живота си. И към този момент не работят, а се грижат за внуците си, пътуват, занимават се с духовни практики и други

Движение по инерция: цикли от 72 до 84, от 84 до 96 години

Ако през първите цикли човек е вложил и се е стремял към възстановяване, то по-късно се радва на плодовете. Ако уроците не са научени, тогава пораждат разнообразни проблеми. Това се отнася за всички области на живота: здраве, взаимоотношения, финанси и по този начин нататък.

Няма потребност да се страхувате от 12-годишните цикли, те са изцяло естествени, написа edna.bg. Въпросът е единствено към какво се стремим и по какъв начин прекарваме времето сред тези сериозни точки. Накъде е ориентирано вниманието ни, върху какво се фокусираме, в какво влагаме силите и силата си. Животът зависи единствено от нас самите: вземайте решения, до момента в който имате опция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР