Според статистиките, 30% от хетеросексуалните мъже на възраст 20-60 г.

...
Според статистиките, 30% от хетеросексуалните мъже на възраст 20-60 г.
Коментари Харесай

Ето защо мъжете си умират за анален секс

Според статистиките, 30% от хетеросексуалните мъже на възраст 20-60 година са правили анален секс. А всички останали ужасно доста си мечтаят за него. От друга страна, 2 на всеки 5 дами считат даже оралната обич за не изключително приятна, камо ли да се съгласят на „ извращение “ като аналния секс. Любимият им аргумент е „ Това не е мястото за секс! “ Разбира се, всеки има право на своя избор и никой не трябва да му го постанова. Но ще ви кажем, че дамите, пробвали от това наслаждение, споделят, че е ужасно. И въпреки всичко, не ни е задачата да ви убеждаваме, а да ви разкрием за какво всеки мъж безусловно си умира за анален секс. Специалистите разделят аргументите на две категории.

1. Психологически
В мъжете е заложен стремежът да преобладават. Те всекидневно потвърждават себе си в какви ли не обстановки и пред какви ли не хора. В полов аспект, аналният секс е допустимо най-силната форма на доминация. Мъжът покорява и физически, и душевен. А чувството за власт и насладата от самия акт несъмнено са съблазнителна хапка. Няма по какъв начин да не споменем и по този начин баналното, само че и безусловно правилно, факсимиле: „ Забраненият плод е най-сладък “.

2. Физиологически
Момичета, не един път сме ви препоръчвали да се заемете съществено с вагиналните извършения. Защото точно фактът, че там, на неразрешеното място, чувствата са неведнъж по-силни и обгръщането е като „ кадифе “, носи извънредно наслаждение на мъжа. С времето, след раждане, след фрапантни диети или при затънал метод на живот, влагалищните мускули се отпускат. И част от заниманието споделя „ довиждане “ вечно.

Но има и още един фактор, който се намира някъде сред двете категории. И той е, когато мацката не е правила анален секс до в този момент. Тоест той ще й бъде първият! Кой мъже не желае да бъде „ първият “, пък било то и откъм гърба? Това предизвика въображението, води до мощна възбуденост и върви редом с по-изострена сетивност.
Наблюдава се, обаче, един много стеснителен факт. Има пичове, които дотам са вманиачени да опитат или да вършат постоянно анален секс, че в един миг те просто не могат да имат естествена ерекция. Затова множеството сексолози (мъже, естествено) поучават партньорката да се пречупи и да опита. Съветват и него да й сътвори подобаващите условия за комфорт и влечение. Според тях, сходно взаимно преживяване ще сплоти доверието и близостта във връзката им. А ще усъвършенства доста и половия им живот – главен дирек за щастливата обич.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР