Според Севлиевски не трябвада се сложи черта на всичко постигнато

...
Според Севлиевски не трябвада се сложи черта на всичко постигнато
Коментари Харесай

Мирослав Севлиевски: Софиянци няма да изберат Григорова, не искат...

Според Севлиевски не трябвада се постави линия на всичко реализирано през последните 30 години в България.

 

Новината от през вчерашния ден е опитът на Борисов да убеди своите симпатизанти и партията да поддържат един неокомунистически и проруски претендент за София в лицето на Ваня Григорова. Това показа в ефира на NOVA политологът и някогашен евродепутат Светослав Малинов.

Според него, в случай че човек се разрови в по-стари изявления на Григорова, ще види, че тя има остри позиции против Европейски Съюз, НАТО, капитализма и евроатлантизма.

 

На втория тур в неделя ще имаме чисто нови избори, които няма да са продължение на първия тур, счита още Малинов.

 

Той добави, че и Васил Терзиев, и Ваня Григорова няма да станат в близко бъдеще водачи на партии, само че разясни, че те към този момент са водачи на мнение и хрумвания в обществото.

 

По думите на журналистката Ружа Райчева пък Ваня Григорова от ден на ден стартира да се издига като новия водач на лявото политическо пространство у нас. Относно балотажа Райчева уточни, че има „ латентен ” избор за Григорова, който ще се „ пробуди ” точно в неделя, защото има много хора от първия тур, които не са дали своят вот.

 

За Васил Терзиев тя показа, че за него няма място в дясното пространство, което към този момент е задоволително запълнено, до момента в който в лявото към момента има ниша, в която би могъл да влезе.

 

Политологът Цветанка Андреева също разяснява идния балотаж в София, като посочи, че драмата на десния човек е, че не вижда да е показан, тъй като „ и двете кандидатури за столицата са леви ”.

 

България се е трансформирала в място за тестване на хрумвания и идеологии. Ваня Григорова е по-скоро на страната на Путинова Русия, в сравнение с Украйна. Но и двамата претенденти усещат, че в случай че ядосат десните хора, могат да получат отрицателен избор, означи Андреева и добави, че чака по-ниска изборна интензивност на втория тур, уточни тя.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР