Според съвсем нова книга, приятелите останаха изумени, когато принц Хари

...
Според съвсем нова книга, приятелите останаха изумени, когато принц Хари
Коментари Харесай

Уил не се ожени по любов за Кейт: Принц Хари

Според напълно нова книга, приятелите останаха изумени, когато принц Хари наподобява се прицели в принцесата на Уелс в сериала си на Netflix с Меган Маркъл, оставяйки принц Уилям гневен. Това пишат от Mirror.

Очевидният ориентиран бекас на принц Хари към принцесата на Уелс в сериала му в Netflix е бил „ най-ниският от най-ниските “ за принц Уилям, съгласно негов другар.

Както Хари, по този начин и брачната половинка му Меган Маркъл пуснаха документален филм от шест елементи в платформата за стрийминг през декември 2022 година, където хвърлиха серия от бомби за живота в кралското семейство. И Уилям, и крал Чарлз бяха подложени на рецензии в поредицата, като Уилям беше упрекнат в „ викове и крясъци “, а крал Чарлз в „ неистина “ на високопоставена среща на върха.

Но съгласно нова книга, не рецензиите, отправени против самия него, в действителност са разгневили по-големия брат на Хари Уилям, а тези, които наподобява са се прицелили в Кейт. В един от по-ранните епизоди Хари сподели, че има прелъщение в кралското семейство да се ожени за някой, който " се вписва в шаблона ".



Говорейки в първия епизод на документалния филм на Netflix, той сподели: „ Мисля, че за толкоз доста хора в фамилията, изключително явно мъжете, може да има прелъщение или предпочитание да се оженят за някой, който би се вписал в шаблона, за разлика от някой, с който може би ти е предопределено да бъдеш. "

И съгласно книгата " Чарлз III нов крал. Нов съд. Вътрешната история " от Робърт Хардман, която се сериализира в Daily Mail, другари на кралското семейство имаха вяра, че е ясно, че той приказва за Уилям и Кейт. Един споделя на създателя в книгата: „ Освен всички други злоупотреби с доверието, тук Хари насочва груба офанзива против Катрин. За Уилям това е най-ниското от най-ниските. “

Няколко седмици по-късно, когато бяха оповестени записките на Хари Спейр, той също не се сдържа, когато разказваше за Кейт и разкри персонални детайлности за раздора сред нея и Меган в записките си Спейр. Той също по този начин разказа по какъв начин Кейт твърди, че е направила мимика, когато Меган е взела назаем гланца си за устни и по какъв начин дамите са имали различия, откакто херцогинята на Съсекс сподели, че брачната половинка на Уилям има " бебешки мозък " след раждането на принц Луи.

Кралският специалист Джени Бонд споделя, че Кейт е била засегната и афектирана от офанзивите на Хари и Меган - и е малко евентуално враждата им да бъде позволена скоро. Говорейки пред OK!, тя сподели: " Когато идваш от щастливо, обединено семейство – както Катрин – е необикновено мъчно да схванеш по какъв начин хората могат да се отчуждят ".

„ Мисля, че тя вярваше, че разривът може да бъде поправен и след погребението на принц Филип я видяхме да приказва с Хари и явно насърчаваше Уилям да направи същото. Но в този момент знаем, че това не проработи. Всъщност Уилям и Хари имаха горящ скандал незабавно след погребението. Идва миг, в който просто би трябвало да приемеш, че щастливите фамилии не са игра, която всеки може да играе.

„ Катрин беше засегната и афектирана от нещата, които Хари и Меган споделиха, само че тя и Уилям са доста мощен екип и допускам, че дружно са стигнали до извода, че разривът с Хари не може да бъде поправен в обозримо бъдеще. Те са затворили мозъка си за тази опция и са решили да продължат живота си. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР