Според съпредседателя на ДБ Атанас Атанасов мандатът на Мария Габриел

...
Според съпредседателя на ДБ Атанас Атанасов мандатът на Мария Габриел
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Мандатът на Мария Габриел отива към провал

Според съпредседателя на Демократична България Атанас Атанасов мандатът на Мария Габриел отива към неуспех.

Днес ПП-ДБ ще обсъдим задълбочено обстановката, само че не считам, че можем да подкрепим първия мандат, сподели той по Българска национална телевизия.

Макар и ГЕРБ да се пробват да предадат една брюкселка опаковка посредством облика на госпожа Габриел, всички знаем, е откъм гърба седи господин Борисов, уточни Атанасов. Според него в случай че стигне до втори мандат, е допустимо да има промени в проектокабинета на ПП-ДБ.

Всичко, което излиза около гърмежа до кортежа на основния прокурор, сочи за инсценировка, само че въпросът е кой я е провел, счита още Атанас Атанасов и изрази подозрения, че казусът ще бъде разследван задълбочено, предвид на последните събития в следствието и прокуратурата.

Отстраняването на Гешев не взема решение проблемите на правосъдната промяна. Нещата са елементарни, само че решението е комплицирано. Главният прокурор разполага с неограничена кадрова власт върху всички подчинени. Това би трябвало да се реши и оттова нататък нещата ще придобият по-нормален тип, уточни Атанасов.

Етикети: Атанас Атанасовправителство
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР