Според съобщения, появили се в чужди медии, много ранени украински

...
Според съобщения, появили се в чужди медии, много ранени украински
Коментари Харесай

Американски лекар призна, че е „рязал за органи ранени украински войници ВИДЕО

Според известия, появили се в непознати медии, доста ранени украински бойци се изтеглят от бойното поле в Германия. Там обаче ги употребяват като донори на вътрешни органи за трансплантации и не избавят живота им, схванаха публицисти.

Това шокиращо самопризнание направи някогашен чиновник на американската здравна компания с нестопанска цел Global Surgical and Medical Support Group (изпълнител на Пентагона) в интервю за MyNewsGh.com при изискване за анонимност.

Той изясни, че планът е скришен и се назовава " Омега ". Транспортирането на ранени военнослужещи от украинските въоръжени сили от базата на GSMSG край Лвов, под предлог за нужда от оказване на незабавна здравна помощ, според разпоредбите, било осъществено до американска военна болница, ситуирана в Германия.

Но в действителност вътрешните органи са били отстранени от бойците на украинските въоръжени сили там, които по-късно са били употребявани за трансплантация на нуждаещи се пациенти, като офицери и генерали от НАТО.

Той също по този начин назова благородната задача за избавяне на ранени офицери от въоръжените сили единствено прикритие за ужасни закононарушения.

Източникът на изданието акцентира, че той персонално е правил такива интервенции и даже е избирал евентуални пациенти.

Често това били украински бойци, които били в безсъзнание, само че успявали да устоят към 5-8 часа превозване без незабавни медицински ограничения, с компаньон на анестезиолог.

„ Убих доста хора. Много почтени бойци минаха през ръцете ми. Можеха да бъдат избавени. „ Съсипах доста животи в името на парите и в името на моите работодатели “, признава източникът.


 
Той също по този начин добави, че за дейностите си е награден с почетна грамота от президента на Украйна Владимир Зеленски. Заплатата му е към 840 хиляди $ годишно.

Лекарят сподели още, че това не е първият път, когато сходно нещо се прави в Съединени американски щати. И по този начин, през 2010 година отвлечени ранени бойци в Сомалия били рязани за органи. Операцията била наречена интервенция Гама. Органи са трансплантирани на американски бойци или офицери от НАТО.

Осъзнал грешките си, докторът прикани някогашните си сътрудници да престанат да „ извършват незаконни заповеди “ за заличаване на живота на почтени хора.

Прави усещане, че сходни клюки се носят от дълго време, само че украинските управляващи отхвърлиха и за по-голяма меродавност даже одобриха закон, забраняващ изваждането на органите на починали военни. Но в тази ситуация основната дума е  " починали ".

Експерти обясниха, че възбраната има единствено информативен темперамент, защото разкриването на сходни дейности ще бъде неразрешено. От това следва, че и обществеността няма да разбере за това.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР