Според съобщение на полицейското управление на Чикаго рано сутринта в

...
Според съобщение на полицейското управление на Чикаго рано сутринта в
Коментари Харесай

15 души са простреляни на парти за Хелоуин в Чикаго

Според известие на полицейското ръководство на Чикаго рано сутринта в неделя в западната част на Чикаго са били убити минимум 15 души по време на събитие, разказано от филиала на CNN WLS като огромно празненство за Хелоуин.

Сред жертвите са шест дами и девет мъже на възраст сред 26 и 53 години, оповестява полицията в Чикаго в прессъобщение, а двама от тях остават в сериозно положение: 26-годишна жена, която е простреляна в лявото бедро и дясната подбедрица, и 48-годишен мъж, който е получил три огнестрелни рани в бедрата и ханша, оповестява CNN.

Чикагските служители на реда се отзовали на сигнал за пукотевица малко след 1 ч. през нощта и пристигнали, с цел да открият мъж, който стрелял с оръжие " на място, където се провеждало събиране ", се споделя в известието.

" Нарушителят избяга пешком и беше арестуван от пристигналите на място служители на реда на малко разстояние ", обявиха от полицията. Предполагаемият стрелец е имал револвер, когато е бил арестуван от полицията, и е бил отведен за разпит.

Детективите не престават да проверяват стрелбата, се споделя в известието, като се прибавя, че " няма спомагателна информация " от неделя сутринта.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР