Според Риана, когато мъж се издъни спрямо теб, единственото нещо,

...
Според Риана, когато мъж се издъни спрямо теб, единственото нещо,
Коментари Харесай

Риана черпи вдъновение от Даяна, когато иска да изпрати послание на бившия си

Според Риана, когато мъж се издъни по отношение на теб, единственото нещо, което би трябвало да направиш е не да се ядосаш, не да се опитваш да си отмъстиш, а да отидеш на шопинг. Неочакваното ѝ ентусиазъм за това идва от принцеса Даяна.

"Всеки път когато мъж ти изневери или се държи зле с теб имаш потребност от.. Рокля на отмъщението! " споредля Риана в декемврийското издание на Vogue Paris 2017, на което тя краси корицата и е посетител редактор.

Докато изпълнителката на Wild Thoughts се е сдобила с огромен брой такива роклив в гърдероба си през годините, като да вземем за пример незабравимата "гола " рокля през премиите на CFDA Awards 2014г., с която се счита, че публично отбелязва края на връзката си с Дрейк.

Тя признава пред Vogue Paris, че не е първата която употребява облеклото като метод да покаже на някогашния си какво изпуска.

Тя се въодушевява от принцеса Даяна, която се появява през 1994г. на пари на Serpentine Gallery в черна рокля (която, съгласно Мари Клеър, тя съвсем не носела, тъй като била прекомерно къса), в същата вечер, в която Принц Чарлс обществено афишира връзката си с Камила Боулс.

От този миг, тази рокля се трансформира в "Рокля за възмездие ".

Източник: wmagazin.com
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР