Според психолози истерията на жените е техният начин да изкрещят:

...
Според психолози истерията на жените е техният начин да изкрещят:
Коментари Харесай

Жените от тези зодии са най-истеричните съпруги

Според психолози нервността на дамите е техният метод да изкрещят: " Спаси ме от рутината, която ме убива! ". Но някои дами се оказват по-истерични от други. Ето кои са най-истеричните дами в зодиака.
Скорпион
Скорпионите единствено се вършат на истерични. За дамите от този знак е по-лесно да се успокоят, в сравнение с да изпаднат в нервност.
Жената Скорпион е в положение да укроти и смаже съвсем всеки мъж, а нервността за нея е по-скоро мощно оръжие, което употребява при нужда.
Стрелец
Жената Стрелец в никакъв случай не съумява да сдържи прочувствените си прояви.
Представителките на този знак обичат да постановат всевъзможни отрицателни мисли за това по какъв начин техният мъж се отнася с тях.
Стрелецът е нарцистична зодия и дамите от знака обичат себе си повече от своя сътрудник. Но макар нервността си, те не таят завист.

Козирог
Жената Козирог изпада в нервност извънредно рядко при започване на брака или връзката. Но когато взаимоотношенията с нея продължат повече от две години, тя мъчно съумява да управлява страстите си.
Водолей
Основната загадка на щастието за жена Водолей е непрекъснатото прочувствено презареждане. Ако това не се случи, дамите от този знак изпадат в нервност.
В подобен миг е по-добре дамата Водолей да остане сама, с цел да открие своята опорна точка и баланс.
Риби
Жените Риби се нервират от неналичието на възприятие за комизъм в обичания човек. Но освен това е повода да изпадат в нервност понякога. Ако брачният партньор им не ги схваща и не прави оценка тяхната добрина, тогава представителките на този знак прекомерно евентуално ще сложат завършек на връзката си.
Като цяло тези дами са доста спокойни. И даже когато изпадат в нервност, те не губят хладнокръвие и пристъпите им завършват много бързо.
Везни
Съпругите от този знак вършат кавги, единствено тъй като би трябвало. Понякога се пробват да манипулират мъжете посредством нервността си, само че не всеки път съумяват.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР